Skip to main content

Castelldefels adherida a Viles Florides amb 3 Flors d'Honor

El moviment Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), ha atorgat 3 Flors d'Honor a Castelldefels per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà.

Viles Florides vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Per a Viles Florides, l’enjardinament va més enllà de propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, l'estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.

L'equip de mobiliari i jardineria ha instal·lat el cartell de Viles Florides i ha ornamentat amb flors la rotonda de Ca n'Aimeric. 

cartell viles florides 11maig 3