L'equip de jardineria rep formació en tècniques de poda

Jarfels, empresa municipal encarregada del manteniment de parcs i jardins de Castelldefels, ha iniciat aquesta setmana una formació tècnica i pràctica amb l'objectiu de formar als i les treballadores municipals en les noves tendències i tècniques de poda.
La formació ha estat impartida per Jordi Català, tècnic i mestre jardiner de Parcs i Jardins de Barcelona qui ha centralitzat la formació sobre la poda i les tècniques de poda d'arbustiva davant la necessitat de conèixer les noves tendències de naturalització de la vegetació.
Amb aquestes dues jornades de formació teòrica i pràctica, ampliem els coneixements dels nostres treballadors amb l’objectiu de seguir mantenint el patrimoni verd municipal.
A Jarfels tenim un ferm compromís per la millora continua perquè els Jardins i parcs de Castelldefels es trobin En Bones Mans!

15 

2

 1

 3 

 4

  5

7 
  
14  

16  

Ctra. de la Sentiu, 17 08860 Castelldefels | Tel. 93 636 15 81 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Política de qualitat i medi ambient