Campanya de plantació d'hivern, plantem dos centenars d'arbres a Castelldefels

El mes de gener l'equip de jardineria municipal de Castelldefels, va iniciar la campanya de plantació d'arbrat d'hivern en els diferents barris del municipi.

Jarfels, empresa municipal encarregada de la jardineria i espais verds de l'Ajuntament de Castelldefels, té previst plantar dos centenars d'arbres durant la campanya de plantació d'hivern. Un cop finalitzada la campanya de plantació d'hivern, es continuarà amb la campanya de plantació de primavera.

Amb l'objectiu de millorar els espais verds de Castelldefels, l'Equip de Govern va aprovar diferents actuacions, com ara la plantació de nou arbrat per donar més zones d'ombreig, i també, la plantació per reposició d'arbrat en els escocells buits, tant en via pública com en espais verds. Les reposicions que es realitzaran són d'aquells escocells buits per baixes en l'arbrat urbà o d'aquells arbres que es troben en fase de senescència o bé, que presenten perill o molèsties per la ciutadania.

Amb la campanya de plantació d'hivern es plantaran 23 d'espècies diferents. En tots els casos, s'apliquen criteris de sostenibilitat i biodiversitat, per aconseguir un espai verd urbà més natural a tot el municipi.

plantacio

plantacio2

plantacio3

plantacio5

plantacio6

 

Ctra. de la Sentiu, 17 08860 Castelldefels | Tel. 93 636 15 81 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Política de qualitat i medi ambient